Ik begeleid mensen tijdens wandelingen in de natuur. Door te wandelen in de buitenlucht en te praten over persoonlijke kwesties, kan een wandelcoach je helpen om te ontspannen, je gedachten te ordenen en nieuwe inzichten te verkrijgen. Ik kan je ondersteunen bij het vinden van antwoorden op vragen als: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat zijn mijn doelen? Door samen te wandelen en te praten, kan ik je helpen bij het vinden van innerlijke rust en balans, waardoor je beter in staat bent om belangrijke beslissingen te nemen en je leven vorm te geven op een manier die bij jou past. Kortom, ik kan een waardevolle partner zijn op je reis naar een gezonder, gelukkiger en meer vervullend leven. 

Ik heb de opleiding Nlp practioner, Nlp master, coach systemisch werken gedaan en ben bijna klaar met de meestersopleiding raja yoga. Tijdens de gesprekken pas ik intuïtief verschillende inzichten toe. Ik werk vooral vanuit mijn gevoel. 

Succesverhalen

  1. Een vrouw die al jaren worstelde met Tijdens de wandelingen leerde ze om te ontspannen, te ademen en te genieten van de natuur. Ze ontdekte ook dat ze beter in staat was om haar gedachten te ordenen en haar gevoelens te uiten. Na enkele weken voelde ze zich veel meer in balans en had ze meer vertrouwen in zichzelf. 
  2. Een vrouw, die vastzat in haar baan en niet wist welke richting zij op wilde, besloot om een wandelcoach in te schakelen. Tijdens de wandelingen bespraken we haar passies, interesses en doelen. Zij ontdekte dat zij al jaren een passie had voor het rijden van een vrachtwagen en besloot om een opleiding te volgen tot vrachtwagenchauffeur. Immers haar vader had een transportbedrijf. Alleen in die tijd mocht zij, omdat ze een vrouw was, niet op een vrachtwagen rijden.  En nu kwam haar droom tot werkelijkheid en haar oogjes begonnen weer te glimmen.

Dit zijn slechts voorbeelden van hoe ik je kan helpen bij het vinden van balans, richting en geluk.

Hoe werk ik?

Intake: korte wandeling, kennismaking  € 50, Daarna €150,- per wandeling van 1,5 uur.
Locatie: Amsterdam Noord, Volgermeerpolder